Architecten ontdekken revolutionaire Linktrusion-technologie

Deceuninck constateert sterk groeiende interesse van architecten in nieuwe innovatieve Linktrusion® technologie.

De interesse in het nieuwe en revolutionaire Linktrusion concept is groot doordat het de energie-efficiëntie van ramen en kozijnen nog verder optimaliseert. De integratie van de Linktrusion® technologie zorgt voor nieuwe prestaties.

De thermische prestaties zijn nu al stukken hoger dan de eisen in 2013 voor nieuwbouw van kracht zullen zijn.
Tijdens architect@work zal Deceuninck deze nieuwe technologie binnen haar gloednieuwe Deceuninck zendow#neo royal reeks aan architecten verder toelichten.

Linktrusion-technologie

Linktrusion is een unieke revolutionaire technologie waarmee Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossing introduceert voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Linktrusion is niet slechts één oplossing maar een samensmelting van verschillende oplossingen. Een continu evoluerende technologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen optimaliseert, doseert en combineert.

Betere isolatie

Tot nu werden Deceuninck kunststof ramen en kozijnen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. De voordelen van staal waren de lage kosten en de hoge sterkte. Het nadeel was dat met het gebruik van staal een groot deel van de isolatiewaarde verloren ging. Met de unieke Linktrusion technologie wordt de nieuwe zendow ramen/kozijnengeneratie even sterk als voorheen, maar dan met een 30% betere isolatie. Dat is wat vooral architecten in deze tijd bijzonder aanspreekt.

Deceuninck zendow#neo

De nieuwe serie waarin deze unieke Linktrusion-technologie voor het eerst wordt toegepast, is de Deceuninck zendow#neo-serie. Bij de zendow#neo serie wordt niet langer gebruik gemaakt van standaard gegalvaniseerde versterkingen. Kaders worden steeds voorzien van thermische versterking. De kern hierbij bestaat zowel uit schuim dat gerecycleerd pvc bevat als staaldraad. Vleugels zijn ofwel thermisch versterkt ofwel, zo ook bij de Deceuninck.

Marktpremière tijdens architect@work

Alle voordelen van de Deceuninck zendow#neo royal serie voorzien van de nieuwe Linktrusion-technologie worden uitgebreid toegelicht op standnummer 37.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie