Heras brengt nieuwe lijn spijlenhekwerken op de markt.

Heras investeert in esthetiek en innovatie. Deco Line onderscheidt zich door esthetische accenten, bovenop de vertrouwde Heras kwaliteiten: solide, betrouwbaar en bijzonder

Met Deco Line richt Heras zich nadrukkelijker op architecten, ontwikkelaars en bedrijven die de buitenbeveiliging van een eigen, onderscheidende signatuur willen voorzien.

Drie nieuwe modellen

Voor Deco Line ontwierp Heras drie nieuwe modellen:

  • Orpheus (ronde spijlen als een vriendelijk ogend lijnenspel);
  • Bent (met geknikte, vierkante spijlen);
  • Wave (ritmische golfbewegingen op basis van ronde spijlen).

 
Bent, Wave en Orpheus zijn beschikbaar in de standaard hekwerkhoogten van Heras: 100, 125, 150, 180, 200 en250 cm.

 
 
Omschrijving hekwerktypen Deco Line

Orpheus
De basis is een vriendelijk ogend lijnenspel. Orpheus is strak en speels tegelijk. Dit type is er als spijlenhekwerk én als schuif- en draaipoort. De staanders en de bevestiging zijn identiek aan andere standaard spijlenhekwerken uit het assortiment. Orpheus heeft ronde spijlen.

Bent
Een modern design in buitenbeveiliging. Bijzonder zijn de geknikte, vierkante spijlen. Een combinatie met andere typen hekwerk, schuif- en draaipoorten is mogelijk. In iedere Heras kleurstelling. De staanders en de bevestiging zijn identiek aan andere standaard spijlenhekwerken uit het assortiment.

Wave
Ritmische golfbewegingen voor hekwerk met een natuurlijk accent. Wave heeft ronde spijlen en is leverbaar in iedere Heras kleurstelling. De staanders en de bevestiging zijn identiek aan andere standaard spijlenhekwerken uit het assortiment.

iGate schuifpoort

Niet alleen met Deco Line spijlenhekwerken investeert Heras in functionaliteit en vorm. Illustratief voor de ontwerpkwaliteiten van Heras is de in eigen beheer ontwikkelde iGate. Deze vrijdragende schuifpoort werd medio 2011 geïntroduceerd. In maar één jaar werd de iGate al drie keer bekroond: Red Dot Award 2011 (’s werelds meest prestigieuze designprijs), Excellence Award GIO (Goed Industrieel Ontwerp 2011) en iF design award 2012 (bekroond uit 2.923 inzendingen).