Op het gebied van postkast- en vakkenkastsystemen past Oostwoud oplossingen toe om persoonlijke zaken te beschermen tegen diefstal.

Het is tegenwoordig niet meer voor te stellen dat je ook maar korte tijd je deur onafgesloten laat. Sluitsystemen en inbraakwerende oplossingen zijn dan ook continue onderhevig aan ontwikkeling en vernieuwing.

Met name op het gebied van postkast- en vakkenkastsystemen past Oostwoud oplossingen toe om persoonlijke zaken zo goed als mogelijk te waarborgen tegen diefstal.

Postkasten achter glazen frontplaten

De mogelijkheid om meer licht in de entree en meer passieve veiligheid voor de bewoners te creëren omdat de gevel transparant wordt, zijn grote voordelen van deze toepassing.
De postkast is ontwikkeld om in glazen entreepuien opgenomen te worden en daarmee de gewenste transparantie te behouden. Standaard wordt een anti-diefstalprofiel toegepast. Daarnaast kan een buitengebruikhouder een brievenbus volledig afsluiten wanneer deze tijdelijk niet wordt gebruikt.

Garderobe- en interieurproducten

De behoefte aan veiligheid, overzicht en privacy zorgt ervoor dat de vraag naar professionele kastsystemen en inrichtingselementen groeiende is. Met o.a. de merknaam Novogard biedt Oostwoud een totaaloplossing voor de inrichting van garderobes en het interieur binnen onder andere zorginstellingen, industrieën, scholen en overheids- en dienstverlenende bedrijven.
Oostwoud kan u daarbij van dienst zijn met o.a. vakkenkasten, garderobekasten, uitgifte- en verzamelkasten en garderoberekken of zitbanken.

Toepasbare deuren

Naast standaard gepoedercoat staal in diverse RAL-kleuren, kunnen deuren worden uitgevoerd in RVS, trespa of glas. Echter, voor de sterke jongens is een vandalismebestendige of inbraakwerende deur een optie. Ook kan een verstevigingsprofiel met vierzijdig omgezette deuren en een slotlipbeveiliging worden toegepast.

 
Bezoek voor overige informatie of productbeschrijvingen www.oostwoud.com.