Behaal via Kenteq het MBV- of TBV-diploma.

Uw vakbekwaamheid aantonen? Een erkend diploma ontvangen en voldoen aan de wettelijke eisen?

Behaal dan het MBV-diploma (Monteur Beveiligingsinstallaties) of het TBV-diploma (Technicus Beveiligingsinstallaties) via Kenteq.

Waarom een MBV-diploma?

Installeert, onderhoudt of repareert u alarmapparatuur? Dan bent u volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus verplicht om in het bezit te zijn van het MBV-diploma. Voor dit diploma heeft u een theorie en een praktijk certificaat nodig; deze behaalt u via de cursus MBV Theorie en MBV Praktijk.
In deze cursus krijgt u alle kennis en vaardigheden aangeleerd om beveiligingsinstallaties te installeren, te onderhouden en te repareren volgens de gestelde (wettelijke) normen. Ook wordt u voorbereid op de twee examens om met succes de certificaten te behalen. Sluit u beide examens met goed resultaat af, dan ontvangt u het MBV-diploma.

Waarom een TBV diploma?

Stelt u een beveiligingsplan op of leidt u een beveiligingsbedrijf? Dan bent u volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus verplicht om in het bezit te zijn van het TBV-diploma. Dit diploma behaalt u via de cursus TBV Compleet.
In deze cursus krijgt u alle kennis en vaardigheden aangeleerd om een beveiligingsplan op te stellen en een technisch beveiligingsbedrijf te leiden volgens de gestelde veiligheidseisen. Ook wordt u voorbereid op het examen om het TBV-diploma te behalen.

Inschrijven

Schrijf u direct in voor de cursus MBV of TBV en start nog dit najaar!
Ga naar www.kenteq.nl of neem contact op met ons Serviceteam via 088 – 444 99 00.
Of mail naar serviceteam@kenteq.nl.

 
Heeft u al een MBV of TBV diploma? Informeert u dan ook naar de opfriscursus voor MBV en TBV!