Aralco inbraakwerend raamrooster zorgt voor zomernachtkoeling

Aralco heeft het leverprogramma uitgebreid met de inbraakwerende raamroosters S352-WK2 en S355-WK2.

Beide roosters voldoen conform de NEN 5096 aan inbraakwerendheid, klasse 2 en Het inbraakwerende raamrooster S352-WK2 is gecertificeerd door keuringsinstantie SKH.

 
De roosters zijn vervaardigd uit corrosievrij lichtgewicht aluminium en zijn leverbaar in geanodiseerde natuurkleur en alle RAL kleuren.

Identiek

Aan de buitenzijde zijn de inbraakwerende roosters esthetisch identiek als de niet-inbraakwerende uitvoering. De geperforeerde binnenprofielen dienen als insectenwering en hebben standaard een fysieke vrij doorlaat van 44%. De visuele doorlaat bedraagt 67%.

 
De inbraakwerende roosters zijn conform de norm inbraakwerend voor afmetingen tot 1,5 m breed x 1,5 m hoog, goed voor een totale oppervlakte van 2,25 m².

 
 
 
Toepassing

De inbraakwerende roosters zijn toepasbaar in de woningbouw, utiliteit en industrie. Met name in zwaar geïsoleerde gebouwen zijn de roosters zijn bijzonder geschikt voor zgn. ‘zomernachtkoeling’.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie