Tuinomheiningen harmoniseren duurzaamheid met technologie

Binnen het Twinson assortiment lanceert Deceuninck nu ook een omheiningssysteem.

Het Twinson-assortiment, gemaakt van volledig recycleerbare en PEFC-gecertificeerde grondstoffen die de natuurlijke uitstraling met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc combineert, is uitgebreid met een omheiningssysteem.

Gloednieuw, maar net zoals de Twinson gevels en terrassen milieu- en onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te installeren.

Harmonie en personalisatie

Met de innovatieve Deceuninck Twinson tuinomheiningen voelt u zich op een duurzame, ecologische en veilige manier comfortabel thuis.
Deceuninck biedt voldoende oplossingen die de perfecte harmonie tussen uw huis en tuin weet te creëren én volledig beantwoordt aan uw persoonlijke smaak. Hiertoe hoeft u slechts drie stappen te volgen: bepaal de hoogte van uw omheining, de gewenste kleur en dessin van de plank en kies de bijhorende paalkleur.

Multifunctionele palen

De specifiek ontworpen palen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en geanodiseerd zwart. Ze zijn in twee verschillende hoogtes beschikbaar: voor een maximale schermhoogte van resp. 1,15 en 1,84 meter. Bijzonder interessant is trouwens ook de multifunctionaliteit: met één paal kunnen zowel rechte secties als hoeken worden gerealiseerd. Ook muurbevestiging is mogelijk.

Kenmerken
  • qua beplanking is er keuze uit 8 verschillende natuurkleuren en 2 plankdessins;
  • waterbestendig, extreem robuust en splinter- en rotvrij;
  • windbelasting tot 10 Beaufort;
  • duurzame en oogstrelende oplossing met lage onderhoudslast;
  • PEFC-gecertificeerd;
  • 100% recycleerbaar.

 
Twinson, alle voordelen van hout en pvc verenigd

Bij de productie van Twinson hecht het pvc zich rondom minuscule houtpartikels van zo’n 500 micron. Het resultaat is een materiaal dat voor 50 procent uit pvc als hout bestaat.
Aangezien het materiaal het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc verenigt, paste Deceuninck Twinson al langer toe voor gevelbekledingen en terrassen.
En nu dus ook voor tuinomheiningen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie