Heruvent lichtkoepel isoleert op velerlei gebied

Vlakkelichtkoepels van Heruvent bieden zowel veiligheid als geluidsreductie.

Heruvent B.V. produceert in Cuijk vlakkelichtkoepels. Dit zijn lichtkoepels met HR++ veiligheidsglas en een zeer hoge thermische isolatiewaarde.

Daarnaast is ook de geluidreductie van verkeerslawaai, regen- of hagelbuien zeer hoog.

In één geheel

Kenmerkend voor de vlakkelichtkoepel is de aanlevering in één geheel. De lichtstraat kan zo het dak op worden getild en vastgeschroefd op het dak. De ruit heeft ook geen onderbrekende profielen maar is één geheel. Een fraaie elektrische zonwering kan indien gewenst al bij productie worden gemonteerd.

Website biedt uitkomst

De vlakkelichtkoepel wordt op maat gemaakt. Geïnteresseerden kunnen op de website www.vlakkelichtkoepel.nl direct een prijs berekenen van de gewenste uitvoering.
Bovendien bevat de website veel informatie over de lichtdoorlaat van het glas en montagemogelijkheden. Voor de architect zijn autocadtekeningen en bestekteksten te downloaden.

Uitvoerige testen

In januari heeft Stichting Keurmerk Gevelbouw (SKG) uitvoerige testen uitgevoerd op een vlakkelichtkoepel. Hierbij werden voor waterdichtheid, luchtdichtheid, doorvalveiligheid en sneeuwlast de hoogste klasseringen behaald. De vlakkelichtkoepel heeft inbraakwerendheidsklasse 2 behaald wat is vereist voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie