Deuctone biedt ruime kleurkeuze voor ramen en deuren

Deceuninck kleurt uw huis met een online kleurensimulator.

Met de deuctone®collectie biedt Deceuninck een ruime waaier aan kleuren voor ramen en deuren aan.

Het kiezen van het ideale kleurenpalet voor een woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet eenvoudig. De Deceuninck deuctone kleurencollectie werd speciaal ontworpen om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze belangrijke beslissing te helpen.
In navolging op de bestaande deuctone kleurendisplay introduceert Deceuninck een heuse online kleurensimulator.

Frisheid

Elke kleur uit het Deceuninck deuctone-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over diverse technische goedkeuringen. Dankzij de vele aandacht voor UV-bestendigheid en kleurvastheid behouden de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd hun frisheid.

Online

Om een keuze te maken uit de ruime waaier aan kleuren en structuren, biedt Deceuninck de deuctone kleurendisplay aan. Hiermee kunnen (ver)bouwers aan de hand van verschillende kleurplaatjes de kleur van hun Deceuninck ramen en deuren maximaal op de afwerking van hun gevel afstemmen.
Om het keuzeproces verder makkelijk te maken en om precies die kleur te kiezen, die perfect bij uw stijl, woning en de omgeving van uw woning past, gaat Deceuninck nu nog een stap verder en stelt de fabrikant online een kleurensimulator voor.
Hiermee kan de gebruiker eenvoudig, snel en bovenal extreem waarheidsgetrouw de kleur van toekomstige kozijnen, ramen en deuren simuleren. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie.

Nieuwe look

Het enige wat u hoeft te doen, is surfen naar www.deceuninck.nl, een foto van uw eigen woning opladen, kiezen uit een ruime keuze van ramen en deuren om toe te voegen, er de gewenste kleur voor selecteren en bewonderen hoe mooi uw woning er zal uitzien in een nieuwe Deceuninck-look.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie