Duco ontwikkelt ventilatierooster voor renovatie verder door

Duco’s RenoTop 60 ‘ZR’ (AK) nu ook met Veka en REHAU.

Vroeger kon dit rooster al op de kunststofkozijnen voor renovatie van Gealan en Profine geplaatst worden. Nu kan dit ook met de kozijnen van Veka en REHAU.

Nadat het rooster eerder al op de kunststofkozijnen voor renovatie van Profine (Profine 2486) en Gealan (Gealan 8018) geplaatst kon worden, ging Duco nog een stapje verder en testte de RenoTop 60 ‘ZR’ (AK) verder uit op de kozijnen van Veka (Veka Topline NL 101231) en REHAU (REHAU 550008).

Eenvoudig vastmaken

De RenoTop 60 ‘ZR’ bestaat uit één geheel en is voorzien van een transparante bovenzijde. Op die manier zijn de koppelstukken met bevestigingsgaten duidelijk zichtbaar en kan het rooster snel en eenvoudig op het kozijn vastgemaakt worden.

Wind- en waterdicht

Het buitenprofiel van het raamventilatierooster werd voorzien van een aanslagflens, waardoor het rooster mooi aansluit op het kunststofkozijn. Ook het afdichtingsrubber van het kozijn kan naadloos doorgetrokken worden in het rooster. Dat garandeert een optimale wind- en waterdichtheid.

 

Akoestische versie

De RenoTop 60 ‘ZR’ (AK) biedt een maximaal ventilatiedebiet (12,1 dm3/s) en een uitstekend thermisch comfort dankzij de kunststofklep met dubbele wand. Dit raamventilatierooster is ook beschikbaar in een licht akoestische versie (AK) voor projecten waar sprake is van geluidsbelasting.

« Nieuws overzicht