Gyproc introduceert brandveilige en geluidsisolerende wanddoos

Glasroc F FireBox van hoogwaardig gips en glasvezelwapening is een volledig veilige oplossing in Gyproc-wanden.

Gyproc introduceert de Glasroc F FireBox, een wanddoos voor elektrische installaties. De nieuwe Gyproc-innovatie is gemaakt van hoogwaardig gips met glasvezelwapening en heeft een brandwerendheid van zestig minuten.

De Glasroc F FireBox is ideaal als bescherming van elektradozen in woningscheidende wanden en brandwerende scheidingswanden in de utiliteitsbouw.

Volledig onderbouwd

Dankzij de koelende werking van gips bij brand en de inwendige vezelversterking zorgt de Glasroc F FireBox voor een hoge mate van brandwerendheid. Zo is de FireBox voorzien van een opschuimende en brandwerende strip. Deze zwelt tijdens brand op, knelt de elektrabuis af en voorkomt verspreiding van vuur via de box.
Bovendien zorgt de Glasroc F FireBox ervoor dat de geluidsisolatie van de Gyproc-wand niet nadelig wordt beïnvloed. De prestaties op het gebied van geluidsisolatie en brandwerendheid zijn volledig onderbouwd door gerenommeerde bureaus.

GyprocGarant

Op de Glasroc F FireBox in Gyproc-scheidingswanden is GyprocGarant van toepassing. GyprocGarant is een unieke systeemgarantie die de zekerheid biedt dat het Gyproc-systeem de gegeven prestaties behaalt. Deze garantie waarborgt de betrouwbaarheid van de Gyproc-systeemprestaties gedurende de gehele levensduur.

Productvoordelen
  • zeer hoge brandwerendheid;
  • optimaal geluidswerend;
  • brand- en geluidwerendheid volledig onderbouwd door gerenommeerde bureaus;
  • snelle en eenvoudige montage.
Kenmerken en eigenschappen
  • box van hoogwaardig gips met glasvezelwapening;
  • voorzien van opschuimende brandwerende strip;
  • afmeting: 220 x 220 x 65 mm.
Toepassing

Voor het brandwerend en geluidsisolerend afwerken van elektrische installaties in (woningscheidende) Gyproc wanden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie