Hoefnagels plaatst brandschermen in nieuwe garage Toyota

Toyota Louwman voorzien van Firescreen® brandwerende rolschermen.

In Amsterdam-West heeft Toyota Louwman een nieuwe garage geopend. Om de brandveiligheid in dit nieuwe pand te kunnen garanderen is gekozen voor 14 Firescreen® brandwerende rolschermen van Hoefnagels Branddeuren bv.

Compactheid

Firescreen brandwerende rolschermen zijn door Hoefnagels Branddeuren ontwikkelde brandschermen die uit hoogwaardig technisch textiel bestaan. Het lichtgewicht rolscherm zorgt bij brand voor een directe compartimentering, waardoor de brand zich niet verder kan uitbreiden.
Door de compactheid is het Firescreen makkelijk is te installeren in o.a. zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoren, industrie en musea.

Brandwerende gevels

Naast de functie van compartimentering, is Firescreen uitermate geschikt voor het brandveilig maken van bestaande gevels ter voorkoming van brandoverslag naar naastgelegen panden of bovengelegen verdiepingen.
Prijstechnisch is het toepassen van Firescreen een goede optie in vergelijking met bijvoorbeeld het plaatsen van brandwerende gevels. Uitgangspunt is wel dat een Firescreen brandwerend rolscherm alleen sluit in geval van brandmelding of uitval van de voeding en niet voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Hoefnagels Branddeuren

Naast de verschillende Firescreen brandwerende rolschermen biedt Hoefnagels Branddeuren, onderdeel van de Hoefnagels Groep, een ruim scala aan oplossingen op het gebied van brandwerende deuren en afsluitingen.
Alle producten zijn maatwerkproducten, die volledig zijn afgestemd op de eisen van architect, aannemer en eindgebruiker.

 
Kijk voor meer informatie op de website www.hoefnagels.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie