Kozijnen van Deceuninck verminderen gebruikslasten gebouw

Lagere ‘total cost of ownership’ dankzij producten van Deceuninck.

Gebouwenbeheerders en vastgoedeigenaren hechten steeds meer waarde aan de ‘total cost of ownership’, ofwel de totale gebruikslasten over de hele levenscyclus van een gebouw.

Zaken als onderhoudsintensiteit, milieubelasting, energie- en materiaalverbruik worden steeds belangrijker.

Lagere ‘cost of ownership’

De nieuwste generatie kozijnen van Deceuninck beantwoordt ruimschoots aan de steeds strenger wordende EPC regelgeving die binnen het Bouwbesluit van kracht is. De gloednieuwe serie Deceuninck zendow#neo raamprofielen zal maar liefst 25% beter isoleren dankzij het gebruik van de unieke Linktrusion technologie.
Dit resultaat is berekend aan de hand van de Uf waarde, ofwel de warmtedoorgangscoëfficient van de profielen. Hoe lager de Uf waarde, hoe beter de thermische isolatie, des te lager de energiefactuur en dus een aantoonbaar lagere ‘cost of ownership’. Daarnaast biedt de zendow#neo serie bijzonder lage onderhoudskosten, diverse technische Komo goedkeuringen, een tijdloos design, een ruime kleurkeuze en een gegarandeerd gesloten circuit wat betreft recycling.
Bekijk de diverse zendow toepassingen.

Revolutionaire Linktrusion technologie

Deceuninck richt zich bij de ontwikkeling van nieuwe producten vooral op de behoefte aan energie-efficiënt bouwen en renoveren. De revolutionaire Linktrusion technologie zorgt voor optimale energie-efficiëntie van kozijnen, ramen en deuren.
Linktrusion zorgt, via een uniek productieproces, waarbij nieuwe en traditionele materialen gecombineerd worden met innovatieve elementen en beproefde technieken, voor een superieure isolatie. Voor de eindgebruiker betekent dit een hoger comfort en een nog lager energieverbruik.

Renocycleren

Recent breidde Deceuninck haar jaarlijkse recyclecapaciteit uit. De registratie van het woord ‘Renocycleren’ onderstreept de focus op duurzaamheid binnen het bedrijf. Voor Deceuninck is ‘Renocycleren’ een gesloten proces waarbij oude gerecyclede kozijnen, na recycling, tot nieuwe producten worden omgezet.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie