KONE lanceert wereldwijd nieuwe liften

Verbeterde liftportefeuille zet liftsector op zijn kop.

KONE introduceert een nieuwe lift die zich onderscheidt door toonaangevend lager energieverbruik, hoger ritcomfort, nieuwe ontwerpen en verbeterde maatvoering.

De nieuwe lift heeft grote impact op de duurzaamheidprestaties van nieuwbouw- en moderniseringstrajecten.
De nieuwe serie bestaat uit een machinekamerloze KONE MonoSpace voor de wereldwijde markt en een KONE MiniSpaceTM met een kleine machinekamer voor de Aziatische markt.

EcoDisc

De nieuwe lift is 35 procent energie-efficiënter dan de vorige toonaangevende liften. KONE heeft daarmee vanaf 2008 een energiebesparing van 70 procent gerealiseerd. De verbeteringen worden mogelijk gemaakt door de geheel vernieuwde KONE EcoDisc-machine, een zeer efficiënte aandrijving en verbeterde stand-by oplossingen.

Superieur ritcomfort

De vernieuwde KONE EcoDisc-machine, aangevuld met een nieuwe regeling, vernieuwd remsysteem, nieuw ontworpen ophanging en een verbeterde cabinestructuur, zorgen voor een superieur ritcomfort.
Dit betekent dat het geluidsniveau, zowel binnen als buiten de liftcabine, zo laag mogelijk is, de gebruiker geen trillingen ervaart en de stopnauwkeurigheid zeer hoog is. Dit zijn aspecten die onderdeel zijn van een positieve gebruikerservaring.
Om de partnerschapgedachte met de klant te onderstrepen wordt er bij iedere KONE lift een uitgebreide ritcomfortmeting gedaan. Dit gebeurt voordat de lift wordt overgedragen aan de klant. Een unieke service in de liftindustrie.

Energiebesparing

De vastgoedsector is veeleisend als het gaat om energie-efficiëntie en duurzaamheidcertificaten, zoals LEED en BREEAM. Met de nieuwe serie liften komt KONE haar klanten tegemoet. Als eerste bedrijf in de liftensector hebben de volume liften van KONE een A-klasse energielabel gekregen volgens de VDI 4707 richtlijn, het referentiepunt voor de energiezuinigheid van liften.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie