Envirodeck siert binnentuin De Nieuwe Heikant in Tilburg

Fiberplast BV levert Envirodeck Classic Naturelbruine vlonderdelen op vloerdragers.

Fiberplast BV heeft voor de binnentuin van De Nieuwe Heikant 2.000 m2 Envirodeck Classic houtkunststof vlonderdelen, in een naturelbruine uitvoering, geleverd.

De binnentuin is semi-openbaar en kan desgewenst afgesloten worden. Omdat de ondergrond diverse niveaus heeft, zijn de vlonderdelen op hoogte verstelbare vloerdragers gemonteerd zodat toch een vlakke loopvloer ontstaat.

Gerecyclede grondstoffen

Envirodeck hout kunststof composiet combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van een moderne kunststof. Het is niet milieubelastend omdat er geen chemicaliƫn zoals verduurzamingsmiddelen worden gebruikt. Door het gebruik van gerecyclede grondstoffen wordt ongewenste boskap voorkomen. Envirodeck is aan het eind van haar (theoretische) levenscyclus van meer dan 50 jaar, volledig herbruikbaar.

Kenmerken en toepassing

Een mooie toepassing van het houtkunststof materiaal is o.a. voor steigers, terrassen, gevelbekleding, balkons en speciale vloer- en galerijophoging. Hierbij is het onderhoudsvriendelijke karakter van het materiaal een belangrijk onderdeel.
Envirodeck is lichtgewicht, slijtvast, kleurecht, zeewaterbestendig en het splintert niet. Envirodeck voldoet aan het Bouwbesluit, de overheidscriteria voor duurzaam inkopen en aan de C2C uitgangspunten.

Jarenlange ervaring

Binnen enkele jaren heeft Envirodeck een toonaangevende positie weten te verwerven in de markt van de professionele hout kunststof composieten.
Fiberplast BV heeft jarenlange ervaring met kunststof en composiet producten en de toepassing daarvan in een diversiteit aan projecten, zowel in de woning- en utiliteitsbouw als in de GWW sector en kan u op daarom gedurende alle projectfases ondersteunen en adviseren. Indien gewenst kan hierbij door ons worden terugvallen op een specialistisch team van professionals.
Envirodeck hout kunststof composiet producten zijn uitsluitend via de professionele bouwmaterialenhandel en rechtstreeks via Fiberplast BV verkrijgbaar.

Meer informatie

Productinformatie over de Envirodeck vlonderdelen vindt u hier, meer informatie over Fiberplast BV kunt u vinden op www.fiberplast.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie