Brander Stucco Metallic zorgt voor sfeervolle wandafwerking

Sierpleister van Brander geeft ruimten een sfeervolle uitstraling.

De nieuwe decoratieve sierpleisters van Brander, Brander Stucco Metallic Gold en Silver, geven de ruimte waarin ze worden toegepast een bijzondere prettige sfeer.

Door een of meerdere wanden af te werken met deze sierpleister, geeft u zowel de representatieve, zakelijke als privé omgeving een zachte, persoonlijke en vooral sfeervolle uitstraling.
De subtiele lichtspeling die ontstaat door de kleine zilver- of goudkleurige metaaldeeltjes zorgen voor een extra sprankelend effect.

Ideale verwerking met een prachtig eindresultaat

Brander Stucco Metallic is een zeer soepel te verwerken sierpleister die het ambachtelijke stucco-proces sterk heeft vereenvoudigd. Het stucco effect wordt namelijk al in slechts twee bewerkingen bereikt.
Dankzij de soepele verwerking en de relatief snelle droogtijd is het bovendien mogelijk om deze lagen in één dag aan te brengen. Dit betekent voor de vakman dat hij zeer prettig en efficiënt kan werken met een optimaal eindresultaat.

Kleuropbouw

Brander Stucco Metallic is in maar liefst 30 zilver- en goudkleuren verkrijgbaar. Het assortiment is overzichtelijk ingedeeld in zes kleurgroepen die geordend zijn van warme tinten naar koele kleuren. Alle tinten zijn perfect te combineren met de diverse NCS en RAL kleuren.

Kleurenkaart

Brander heeft een prachtig vormgegeven kleurenkaart ontwikkeld waar u uzelf/of uw klant door kunt laten inspireren. De kleurenkaart kunt u aanvragen via de website of afdeling Customer Services van Brander.

Verkrijgbaarheid

Brander Stucco Metallic is verkrijgbaar bij de Brander verkooppunten.
Op de website vindt u alle gegevens en de route naar het verkooppunt bij u in de buurt.

Informatie

Wilt u meer informatie over Brander Stucco Metallic of een van de andere producten uit het assortiment?
Neem dan vrijblijvend contact op met Brander.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie