VertiQ wandpanelen verbeteren ruimte-akoestiek

Rockfon levert wandpanelen die akoestiek met vormgeving combineren.

VertiQ® is een mooi en duurzaam akoestisch wandpaneel van Rockfon dat de hoogste geluidsabsorptie biedt.

VertiQ wandpanelen verbeteren de ruimte-akoestiek indien er niet voldoende geluidsabsorptie uit het plafond gehaald kan worden of de prestatie van het bestaande plafond niet voldoet aan het gewenste prestatieniveau of akoestische regelgeving.
De wandpanelen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in scholen en sportruimtes en zijn daarnaast ook geschikt voor kantoren.
VertiQ combineert uitstekende akoestische prestaties met een uiterst aantrekkelijke vormgeving en staat garant voor stevigheid en veiligheid, met een uniek bevestigingssysteem.

Creatieve vormgevingsmogelijkheden

De aantrekkelijke, moderne en elegante vormgeving van VertiQ wandpanelen vult perfect ieder interieur aan en is een uitstekende uitbreiding op het brede Rockfon assortiment.
De wandpanelen hebben een geweven structuur en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, lichtgrijs en donkergrijs. Het geweven oppervlak is duurzaam en zorgt voor een uitstekende stootvastheid van het paneel.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden

Een groot voordeel van VertiQ zijn de flexibele plaatsingsmogelijkheden, ongeacht de breedte of hoogte van de wand. De unieke eindprofielen, specifiek ontwikkeld voor VertiQ, zorgen dat de panelen snel, veilig en eenvoudig kunnen worden ge(de)monteerd.

Prestatie

VertiQ levert de beste prestaties op het gebied van geluidsabsorptie, vermindert de nagalmtijd en zorgt voor een uitstekende ruimteakoestiek. VertiQ voldoet aan het hoogste niveau van geluidsabsorptie (αw = 1,00) en aan Klasse A2-s1 dO conform EN13501 voor brandgedrag.
Het oppervlak is speciaal ontwikkeld voor de hoogste stootvastheid, waardoor deze panelen perfect kunnen worden toegepast in scholen en sporthallen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie