Slijtvast alternatief met Mapei kunsthars- en cementaire vloeren

Mapei biedt vloerafwerking voor elke toepassing en in diverse kleuren.

Onlangs introduceerde Mapei oplosmiddelvrije kunsthars- en cementgebonden vloerafwerkingen in Nederland: een verscheidenheid aan systemen voor elke toepassing en in vele kleuren.

Enkele vernieuwende producten:

 
Mapecoat I24 - een epoxyverf voor de zuurbestendige afwerking van betonoppervlakken. Het creëert een egaal gekleurd oppervlak, dat niet alleen stofvrij, gemakkelijk schoon te houden en minder ontvankelijk is voor vuilinwerking, het is ook bestand tegen de meeste chemicaliën.

 
Mapecoat I24 - op basis van epoxyharsen en speciale, sterk dekkende pigmenten en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 
Mapefloor I320 SL Concept - een zelfegaliserend en decoratief epoxysysteem met een korreleffect, voor het aanbrengen van slijtvaste vloeren. Mapefloor I320 SL Concept bevat kunststof vulstoffen die niet afzakken. Het wordt gebruikt als binnenafwerking voor bijvoorbeeld laboratoria, winkels, showrooms en magazijnen. Mapefloor I320 SL Concept is leverbaar in 5 verschillende kleuren.

Zelfegaliserende mortel

Ultratop is een zeer drukvaste en zelfegaliserende mortel voor het aanbrengen van slijtvaste vloeren. Door zijn grote druksterkte en slijtvastheid kan Ultratop probleemloos als eindafwerking dienen. Voorbeelden van toepassingen: nieuwe, gepolijste vloeren in winkelcentra, showrooms, winkels, restaurants en flatgebouwen.
Specifieke afwerkingen als ‘terrazzo alla veneziana’ in woonomgevingen, kantoren, winkels, musea, theaters en expositie ruimtes, zijn gemakkelijk te creëren door toevoeging van het granulaat Dynastone Color.

Nationale Boomfeestdag

Mapei is hoofdsponsor van de Nationale Boomfeestdag die afgelopen voorjaar werd gehouden. Voor elke verkochte kilo producten met Green Innovation technologie, plant zij blijvend bos in Nederland.

 
Actueel nieuws vindt u op www.mapei.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie