Soluflex kabelvloersysteem biedt optimale ontwerpvrijheid

Soluflex is the clever floor system!

Het Soluflex kabelvloersysteem van Legrand Nederland biedt optimale ontwerpvrijheid en flexibiliteit. Soluflex is meer dan een verhoogde vloer; het is een vloer, bekabelingsysteem en aansluittechniek in één.

 
Soluflex bestaat uit metalen tegels van 225 x 225 millimeter op kunststof dragers. Dankzij de verschillende hoogten (37, 60, 90 en 120 millimeter) in de kunststof voetjes is het systeem zeer geschikt voor renovatieprojecten. Onder de tegels is volop ruimte voor bekabelingen; dus geen rondslingerende kabels meer. Tapijttegels of een andere vloerafwerking maken het af.

Flexible

Als er één woord is, dat Soluflex typeert dan is het flexibiliteit. Er zijn vele toepassingen mogelijk, van renovatievloeren in oude panden tot grote oppervlakteoverspanningen in moderne nieuwbouwkantoren.
Soluflex is ook ideaal bij glazen gevels, tot aan de vloerconstructie waarbij bureaus heel goed los van de glaswand geplaatst kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld ruimte voor de glazenwasser.

 
 
Freedom

Soluflex biedt ontwerper en gebruiker optimale vrijheid. Vrijheid in ontwerp, omdat in feite alles mogelijk is. Het resultaat is altijd een schitterende strakke vloer en een interieur zonder storende kabels.
Maar vooral ook vrijheid voor de gebruiker. De beheerder van kantoorgebouwen realiseert grote kostenbesparingen bij verhuizingen. Bovendien kunnen werkplekaansluitingen in korte tijd gerealiseerd worden zonder stroomonderbrekingen of het loskoppelen van datanetwerken.

Floor

Goed nadenken en vooruitkijken als het gaat om de functionaliteit van de infrastructuur onder een vloer loont. Door te kiezen voor Soluflex wordt de efficiency en de productiviteit vergroot.
En onbeperkte vrijheid bij de indeling van werkplekken. Met een levenscyclus van circa 40 jaar hoeft u maar één keer te kiezen voor Soluflex. Door de combinatie van duurzaamheid, vrijheid en flexibiliteit kan een Soluflex vloer jaren lang zijn goede dienst bewijzen.

Kijk voor meer informatie op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie