steni elementen leveren steeds meer fraaie details

Fraaie hoekoplossingen met steni elementen in L- en U-vorm.

In nagenoeg alle gesprekken met klanten is de hoekoplossing het meest besproken detail. Hoe gaan we de hoek om in de gevel? Wat is technisch en esthetisch de meest fraaie oplossing?

Steeds vaker wordt er gegrepen naar een hoekoplossing met steni elementen in L- en U-vorm.

Prachtig massief uiterlijk

Waar normaliter bij hoekoplossingen dan wel aansluitingen twee losse panelen elkaar ontmoeten, kan in een steni ontwerp één compleet element worden uitgetekend. Deze elementen worden custom made geprefabriceerd in de fabriek te Noorwegen en zijn bij levering klaar voor montage.
steni Nature en steni Colour L en U-elementen kunnen een prachtig massief uiterlijk aan de gevel geven, daar waar toch op een lichte manier wordt gebouwd.

Efficiënt werken

Bij nabeschouwing met diverse montagefirma’s is gebleken dat er met een adequate werkvoorbereiding efficiënt kan worden gewerkt met steni elementen.

Snelle montage

Groot voordeel is dat er in één handeling in principe twee panelen worden gemonteerd. Dit heeft dan ook weer zijn positieve uitwerking op de montagesnelheid bij toepassing van elementen.

Graag laten wij ons door uw ontwerp uitdagen om samen de gezochte onderscheidende details te realiseren.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie