Mapei traint verwerkers en leerlingen

Sinds enkele maanden geeft Mapei Nederland de training 'tegelwerk 2012'.

Tijdens de training worden alle aspecten die te maken hebben met het verwerken van keramiek en natuursteen besproken en getoond.

De training is bedoeld voor tegelzetters, aannemers, leerling tegelzetters, scholingsbedrijven en verkopers van bouwmaterialenhandels.
Deelnemers zijn zeer positief over de lesstof en de manier waarop men het geleerde in de praktijk kan toepassen.

 
Locatie 

De trainingen vinden plaats in het eigen demonstratie- en trainingscentrum van Mapei in Almelo. Hier staan vele modellen opgesteld die de opbouw tot in detail weergeven.

 
Vragen in de markt 

Bij het opzetten van de cursus heeft Mapei vooral gekeken naar de vragen die er in de markt leven. Dit is vertaald in diverse modules waarin bijvoorbeeld wordt uitgelegd hoe tegellijmen, waterdichtingen, voegmateriaal, keramiek en natuursteen verwerkt worden en welke eisen er gesteld worden aan ondergronden.
Ook wordt er gesproken over specifieke verwerking voor terrassen, balkons, gevels, zwembaden en bijzondere ondergronden.

Praktijkvoorbeelden

De theorie wordt aangevuld met een presentatie waarin praktijkvoorbeelden worden besproken. Tevens worden er materialen live gedemonstreerd.

 
Ook ook een training volgen bij Mapei Nederland?
Neem dan contact op via tel. 0546-836040 of e-mail verkoop@mapei.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie