Innovatieprijs voor RENSON Fixscreen 150EVO

Onderscheiding voor nieuwe windvaste verticale doekzonwering met Connect & Go technologie.

Een jury bestaande uit bekende architecten heeft de Fixscreen 150 EVO van RENSON met een ‘Innovationspreis Architektur + Fenster Tür Fassade’ bekroond.

Dit werd bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Fensterbau/Frontale 2012 in Neurenberg, waar de nieuwe windvaste verticale doekzonwering met innovatieve gepatenteerde Connect & Go technologie aan het internationale publiek werd voorgesteld. De zonwering won in de categorie ‘Producten met een hoge architecturale kwaliteit’.

Ingenieus geleidingssysteem

De nieuwe windvaste verticale doekzonwering is geschikt voor glaspartijen tot 22 m². De Fixscreen 150EVO is uitgerust met een ingenieus geleidingssysteem met Fixscreen-technologie. Daardoor zit het doek strak en windvast in elke positie en behoren klapperende en stukgescheurde screens tot het verleden.

Connect & Go

Een waterdichte elektrische connectie (Connect & Go technologie) garandeert een eenvoudige montage en demontage van de doekrol en een eenvoudige vervanging van motor en doek. Een kanaal in de zijgeleiders maakt het bovendien mogelijk om de elektrische kabel snel en eenvoudig weg te werken.

Softline of Square

De kast van deze screen is leverbaar in twee versies. Vanaf nu kan men kiezen tussen het afgeronde Softline- en het strakke Square-design. Bij screens met een hoogte tot 2700 mm verdwijnt de onderlat helemaal in de kast en bij hoogtes tot 6000 mm gedeeltelijk. Naast de glasvezel- en Soltis-doeken kan deze screen ook met verduisterende doeken voor buitentoepassingen besteld worden.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie