ecoTECHNOLOGIE is het antwoord op efficiëntie en betrouwbaarheid

Vaillant introduceert twee nieuwe state-of-the-art hr-ketels: ecoTEC plus en ecoTEC pro.

Beide ecoTECHNOLOGIE hr-toestellen zijn heel efficiënt, betrouwbaar én duurzaam zonder in te boeten op het hoge rendement!

Tevens zijn ecoTEC plus en ecoTEC pro door hun compacte en heldere opbouw gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Gegarandeerd rendement

ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle CW-klassen. Naast efficiënter is dit hr-toestel, betrouwbaarder en gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Met ecoTEC plus kan een consument tot wel € 750,- besparen over de levensduur dankzij een modulerende A-label high-efficiency pomp, het laagste stand-by energieverbruik in de markt en het grote modulatiebereik (1:6). Bovendien zorgt de elektronische gas/luchtregeling altijd voor een goede verbranding en is de hr-ketel voorbereid op komende veranderingen in de gassamenstelling.
Verder is ecoTEC plus voorzien van praktische programma’s voor eenvoudige ingebruikname, een automatische deellast-instelling en een full text display met uitgebreid diagnose- en servicemenu. Omdat alle onderdelen van voren bereikbaar zijn en afzonderlijk via het diagnosemenu te testen, is installatie en onderhoud altijd gemakkelijk.
Technologie voor de ecologische consument.

Bewezen betrouwbaar

ecoTEC pro is het bewezen betrouwbare toestel van Vaillant, beschikbaar in de CW-klassen 3 en 4. Het hr-toestel profiteert tevens van een vergrote efficiëntie. Door de automatische 2-toerenpomp en geoptimaliseerde elektronica met laag stand-by energieverbruik kan de hr-ketel zich meten met de huidige hrSOLIDEplus van Vaillant.
ecoTEC pro is bewezen betrouwbaar door toepassing van doorontwikkelde onderdelen van de hrSOLIDEplus. ecoTEC pro EXP is ook de meest compacte hr-ketel in de markt met geïntegreerd expansievat en daarmee een oplossing voor een breed toepassingsbereik.
Ook is dit Vaillant toestel voorzien van een automatische deellast-instelling en een gebruiksvriendelijk display waarop in één oogopslag de belangrijkste instellingen zijn af te lezen en in te stellen. Technologie voor de economische consument.

Bijpassende kamerthermostaten

Voor ecoTEC plus en ecoTEC pro heeft Vaillant twee bijpassende kamerthermostaten: de zwarte calorMATIC 370(f)/470(f) en de witte calorMATIC 350/450. Beide thermostaten hebben een blauw verlicht display, zijn eenvoudig handmatig en/of met weekprogramma instelbaar en regelen weer- of ruimteafhankelijk. Stijlvol bedieningsgemak.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie