Snelle installatie sanitaire units met prefab Box-in-Box

Faay Prefab Products B.V. plaatst sanitair units in nieuw bedrijfspand.

Faay Prefab Products B.V. heeft zijn geproduceerde, prefab sanitair units met daarin de dames- en herentoiletten, in het nieuwe Faay-pand geplaatst.

Door de uitstekende planning en samenwerking verliep de plaatsing snel en probleemloos.

Beter, sneller, duurzamer

Het installeren van badkamers, toiletten, keukens, pantry’s en shops geeft altijd narigheid. Er zijn te veel disciplines bij betrokken. Met fouten, vertraging en faalkosten als gevolg, plus overlast voor de eindgebruikers.
Faay Vianen B.V. koos daarom ook voor een prefab variant. Het prefab Box-in-Box concept van Faay Prefab Products B.V. ondervangt al die problemen. Dankzij de geheel gecontroleerde kwaliteit, optimale snelheid en foutloze oplevering behoren faalkosten en tijdverlies definitief tot het verleden.
Daarbij fungeren de (FAAY)buitenwanden van de unit als volwaardige binnenwanden, waardoor dit weer een besparing oplevert op bouwkosten. De wanden van de prefab unit hebben een zeer hoge spijker- en schroefvastheid, een goede brandwerendheid en zorgen voor een hoge geluidsisolatie.

Alles kan, alles is mogelijk

De units worden seriematig gebouwd in eigen fabriek, precies volgens de specificaties van de klant. Kant-en-klaar maatwerk dus voor nieuwbouw, renovatie en bestaande bouw. Met de hoogste kwaliteit: de prefab-units zijn niet van traditionele bouw te onderscheiden.

 

‘Faay Prefab Products B.V. staat garant voor kennis, degelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.’
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie