BREEDVELD investeert in vernieuwde website

Naast een frisse nieuwe huisstijl kan een nieuwe website door BREEDVELD Mobiele Wandsystemen niet ontbreken.

De nieuwe website borduurt voort op de nieuwe huisstijl en straalt nog méér uit waar BREEDVELD altijd al voor stond: kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme!

Surf eens naar www.breedveld.com en scroll door de overzichtelijke productinformatie welke nu uitgebreider is dan ooit. Een prachtige impressie van eigentijdse oplossingen voor efficiënt ruimtegebruik. Maar u vindt er ook eerlijke adviezen, die u nog wel eens behoorlijke efficiencyvoordelen kunnen opleveren.

Bestekservice: een onmisbare tool!

Op de vernieuwde BREEDVELD website hebben bestekschrijvers wederom de mogelijkheid projectgerichte STABU-bestekken samen te stellen voor nieuwbouw en onderhoud. Veel architecten en aannemers hebben al van deze tijdbesparende service gebruikt gemaakt. Het door STABU gecontroleerde systeem voorkomt fouten in de omschrijving van producten en levert een compleet overzicht van alle onderdelen van de mobiele wanden.

BREEDVELD is allround partner in mobiele wandsystemen

De mobiele wanden van BREEDVELD bieden een eindeloos spel met ruimte, licht en beweging. Dankzij veelzijdig en creatief gebruik van basismaterialen en afwerkingstechnieken is BREEDVELD in staat om ieder gewenst effect optimaal tot uitdrukking te laten komen. Volledig toegespitst op de eisen van morgen. Zowel technisch als esthetisch. Of het nu vouwwanden, paneelwanden, glaswanden of schuifwanden betreft, alles is maatwerk. Met of zonder geluidsisolatie, hand bediend of (semi)automatisch.

Eerlijk en doordacht advies

Ruimtelijke efficiëntie, geluidsisolatie en technische perfectie gaan waar nodig hand in hand. BREEDVELD komt daarmee tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen van architecten, aannemers en eindgebruikers. Ook financieel. Want aan de hand van de juiste vragen, krijgt u uiteindelijk precies de mobiele wand die u nodig heeft. Gericht op het door u gewenste gebruik en afgestemd op uw budget. Denkt u aan toepassingen in scholen, universiteiten en conferentieoorden, maar ook aan hotels, bedrijven en (semi)overheid. Of moskees, kerken en buurthuizen.
Meer weten? Kijk op www.breedveld.com of bel (0487) 54 28 88.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie