MEECON – de concurrerende brancardlift

Door Mitsubishi Elevator Europe ontwikkeld voor standaard appartementen en eenvoudige kantoren

De machinekamerloze lift van Mitsubishi, de Elenessa, steekt met kop en schouders uit boven de kwaliteit die in de markt gangbaar is.

Dat komt onder andere omdat Mitsubishi voor de toegepaste techniek geen onderscheid maakt tussen hoogbouw en laagbouw en tussen intensief  en extensief gebruik. Daardoor is de Elenessa echter voor bepaalde toepassingen overgekwalificeerd.

Boodschappenauto of zakenauto

Ter vergelijking: de superieure kwaliteit van een BMW of een Audi komt vooral tot zijn recht tijdens langere ritten. Je kunt hem natuurlijk ook als boodschappenauto gebruiken, maar daarvoor voldoet een doorsnee middenklasser even goed.

Brancardlift met uitstraling

Speciaal voor projecten als standaard appartementen en eenvoudige kantoren heeft Mitsubishi Elevator Europe de MEECON ontwikkeld. Een brancardlift die qua uitstraling niet onderdoet voor de Elenessa en waarvan de technische componenten zijn toegesneden op toepassing in deze marktsegmenten.
Dat maakt de MEECON tot een concurrerend product in dat de vergelijking met de kwaliteit die door anderen wordt geboden met glans kan doorstaan.

Wilt u de proef op de som?

Neem dan contact op met Mitsubishi Elevator Europe voor een vrijblijvende aanbieding. Alleen informatie aanvragen kan natuurlijk ook.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie