Met BIM liften naar een hoger plan

All-in liften, toonaangevend producent van innovatieve liftinstallaties, blijft vernieuwen.

Als één van de eerste liftproducenten stelt All-in liften daarom haar hoogwaardige, duurzame liftoplossingen ook beschikbaar in BIM. Gemakkelijk en snel in te lezen in uw eigen tekeningen/3D pakket.

 
De Bim oplossingen van All-in liften springen eruit door kostenreductie en efficiëntie in alle stadia van het ontwerp- en bouwproces. Onze BIM-oplossingen bieden u meer efficiëntie in het gehele ontwerp en bouwproces van projecten waarbij u onze lifttechnologie kunt inpassen. De samenhang tussen de diverse bouwstadia en – onderdelen wordt inzichtelijker. Faalkosten kunt u aanzienlijk reduceren en het bevordert helderheid in de communicatie tussen de diverse betrokken partijen.

 

BIM voor iedereen
BIM-oplossingen van All-in Liften zijn direct toepasbaar in de praktijk. Voor zowel aannemers, als architecten, adviseurs en opdrachtgevers biedt All-in liften hiermee een instrument dat u vele voordelen oplevert.

 
 
Aantal voordelen:

  • Inzicht in het proces door 3D visualisatie
  • Grip op kosten tijdens het bouwproces: planning en kosten
  • Betere beheersing proces en productie
  • Betere afstemming alle betrokken partijen
  • Afname ad hoc overleg over onvoorziene ontwerpvragen
  • Faalkostenreductie
  • Verkorting van de bouwtijd

Meer weten over wat BIM voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We vertellen u graag meer!

 

All-in algemeen
All-in liften biedt een ruime keuze aan toepassingen in verticaal transport, afgestemd op uw specifieke vragen en situatie. Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden elke lift, roltrap en rolpadinstallatie naar uw wensen. All-in liften is een 100% dochter van Orona.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie