CELO is vluchtwegverlichting die alleen opvalt in nood

Led-noodverlichting die alleen in nood gezien mag worden!

De naam CELO is Latijn voor ‘verborgen’: deze armatuur voor vluchtwegverlichting is netjes en onopvallend weggewerkt in het plafond.

Hierdoor is het alleen zichtbaar wanneer het nodig is: in nood!

Onopvallend

De compacte, ronde CELO inbouw is opgebouwd uit een led-unit, houderring en technische unit. Een standaard gatenzaag (76 mm) is te gebruiken voor de installatie in het plafond. De houderring dekt het zaaggat netjes af. Vervolgens kan de technische unit gemakkelijk door de ring boven het plafond worden gebracht. Tot slot wordt de led-unit eenvoudig in de houderring geklikt.
De armatuur kent een diameter van slechts 96 mm. Hierdoor is de CELO vrijwel onzichtbaar weg te werken in alle gangbare plafonds. Zo kan tegemoet worden gekomen aan de esthetische wens van de architect, zonder dat er algemene verlichting tot noodverlichting omgebouwd dient te worden. Dat voorkomt veel (licht)technische problemen en vergemakkelijkt het onderhoud.
CELO inbouw is onderdeel van dé ideale projectoplossing in led van Famostar.

Dé ideale projectoplossing in led

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs. Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in led. Vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Informatie aanvragen

Vraag de speciale folder aan via marketing@famostar.nl en lees meer over deze onderwerpen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie