Vraag inbraakwerende entreeproducten groeit

Boon Edam International biedt gecertificeerd Klasse 3 Inbraakwerendheidspakket op draaideuren aan.

Koninklijke Boon Edam International leverde al inbraakwerende schuifdeuren, maar biedt daarnaast (optioneel) een gecertificeerd Klasse 3 Inbraakwerendheidspakket aan op draaideuren en op de Circlelock beveiligingssluis.

Dit pakket is getest, beoordeeld en gecertificeerd is door Stichting Kwaliteit Gevelbouw conform de Nederlandse norm NEN 5096 en de Europese norm ENV 1627.

Toepassingsgebied en voordelen

De inbraakwerende deuren van Boon Edam zijn ideaal voor situaties, waarbij de entree en de gevel integraal onderdeel uitmaken van het bedrijfsbeveiligingssysteem en waar een hoge mate van inbraakwerendheid is vereist.
Draaideuren bieden daarnaast het voordeel van energiebesparing, tochtreductie en comfort.

Inbraakwerende draaideuren

Alle energiebesparende draaideuren van het type Tourniket, Tournex en Twintour kunnen uitgerust worden met een Klasse 3 Inbraakwerendheidspakket dat bestaat uit speciale roldeuren voor nachtafsluiting.
De roldeuren zijn voorzien van meervoudig beschermde vergrendelpunten. Daarnaast zorgen een speciale ondergeleiding, versterkte profielen, een aangepaste kapafdekking en inbraakwerend glas voor een optimale deurconstructie om inbraakpogingen tegen te houden.

Inbraakwerende Circlelock (beveiligingssluis)

De Circlelock is een ronde beveiligingssluis met de hoogste graad van beveiliging. Verschillende detectiesystemen zijn beschikbaar om te voorkomen dat ongewenste personen mee naar binnen lopen.
De belangrijkste onderdelen van het Klasse 3 inbraakwerendheidspakket voor dit deurtype bestaan uit een speciale penvergrendeling op het buitenste deurpaneel, een aangepaste kapconstructie en een speciale roestvast stalen ondergeleiding en inbraakwerend glas.

Inbraakwerende schuifdeuren - klasse WK2

Ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt.
De inbraakwerende eigenschappen hebben geen enkele weerslag op het uiterlijk en de functionaliteit van de schuifdeur. Er is dus altijd sprake van een uitnodigende entree met een aantrekkelijke uitstraling.
De belangrijkste kenmerken van de inbraakwerende schuifdeuren zijn:

  • per cyclus kan de deur automatisch op slot kan worden gezet dankzij motorslot voorzien van meerpuntsvergrendeling;
  • puien zijn voorzien van RVS labyrinten en uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas;
  • anti-uittilsysteem met een speciale ondergeleiding.

 
Bekijk de productpresentatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie