Hoogwaardige beglazing zorgt voor betere isolatie en kleurrijke gevels.

Het leveringspakket van Lemo-koepels Europe BV bestaat onder meer uit lichtstraten, carports, koepels en kunststof gevelelementen.

Het assortiment van Lemo-koepels is de laatste jaren uitgebreid met beglazingen waardoor steeds betere isolatiewaarden gehaald kunnen worden en gevels meer kleur krijgen.

Lemo-koepels iso-lux lichtstraten

Natuurlijk daglicht en goede isolatie zijn van cruciaal belang bij het ontwerp van bedrijfsgebouwen. Speciaal hiervoor heeft Lemo-koepels een lichtstraat ontwikkeld die aan deze eisen voldoet. Door toepassing van dubbele polycarbonaat platen biedt de fabrikant de mogelijkheid om voor bijna iedere breedte een lichtstaat te produceren met een isolatiewaarde van 1,2 W/m2k.

Lemo-lux 40 mm panelen

Sinds lange tijd biedt Lemo-koepels de mogelijkheid om daglicht te verzorgen zonder de isolatiewaarde van het gebouw onevenredig te verlagen. De isolatiewaarde van onze 40 mm panelen bedraagt 1.09 W/m2k.
Sinds korte tijd geeft de fabrikant architecten ook de mogelijkheid om extra kleur te geven aan het noodzakelijke daglicht. Met de introductie van de zogenaamde bicolour panelen heeft Lemo-koepels de mogelijkheid om panelen te produceren met twee kleuren.
Hierdoor is het mogelijk om aan de buitenzijde een sprekende kleur te hebben en aan de binnenzijde een opale kleur waardoor toch een mooi diffuus licht binnenkomt.

Overspanningen

Om architecten ontwerpvrijheid te geven heeft Lemo-koepels voor hun 40 mm panelen doorlopende paneelankers ontwikkeld, om grote overspanningen te kunnen realiseren. Door een goed ontwerp kunnen deze paneelankers inwendig extra verstevigd worden met aluminium kokers, waardoor in sommige toepassingen vrije overspanningen van 5 meter haalbaar zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over lemo-lux panelen belt u met Lemo-koepels Europe BV via (0252) 34 60 40 of email info@lemo-koepels.nl. Of bezoek de website www.lemo-koepels.nl.