Albany levert economische deur voor binnentoepassing

RapidRoll 300Plus Alu: de economische deur onder de snelroldeuren.

Compact, licht en aan te passen aan de wensen van de klant: dit zijn de onderscheidende eigenschappen van de nieuwe snelroldeur RapidRoll 300 Plus Aluminium van Albany Door Systems.

De nieuwe RapidRoll 300Plus Alu van Albany Door Systems is in verschillende branches en universeel toepasbaar als binnendeur. De economische snelroldeur is onder meer geschikt voor distributie- en magazijntoepassingen, voor retail en groothandel en voor afgeschermde buitentoepassingen.
Met speciale apparatuur kan de RapidRoll 300Plus Alu worden omgebouwd tot een snelroldeur voor nooduitgangsgebieden.

Ruimtebesparend

Tot de voordelen behoort het ruimtebesparend ontwerp dat installatie in deuropeningen met beperkte ruimte mogelijk maakt. De snelroldeur kan ingezet worden met een maximale afmeting van 4000 x 4200 mm (b x h). Zijgeleiding, onderlijstprofiel en deurrol zijn van geanodiseerd aluminium.

 
 
 
 
 
Kenmerken

  • deurblad is standaard gemaakt van transparant PVC-materiaal met blauwe of rode verticale verstevigingsstroken; 
  • deuruitrusting met RollTex of NomaTex, met of zonder vensters of zichtpanelen op verzoek; 
  • een PVC deurblad met siliconenvrije verstevigingsstroken is mogelijk; 
  • deur opent en sluit met een maximale snelheid van 2,2 m/s; 
  • bediening via een display met folietoetsen en een grafische display; 
  • diverse diagnosemeldingen af te lezen via grafisch display.
Veiligheid en crashfunctie

Voor optimale veiligheid heeft de deur een elektrische onderlijstbeveiliging. De vaste fotocel voorkomt ook dat de deur sluit wanneer zich een object in de deuropening bevindt.
Optioneel kan de deur worden uitgerust met een crashfunctie. Bij een botsing breekt het onderlijstprofiel los, waarbij een sensor wordt geactiveerd die de deur stopt.
RapidRoll 300Plus Alu is ontworpen conform de UVV-voorschriften en de geharmoniseerde CE-richtlijnen, inclusief EN13241-1.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie