Snel vakbekwaam met cursus F-gassen van Kenteq

Kenteq biedt cursus F-gassen voor (service)monteurs koelinstallaties.

Om koelinstallaties aan te leggen, repareren, inspecteren en onderhouden moet een (service)monteur voldoen aan (inter)nationaal gestelde eisen.

Wilt u er zeker van zijn dat u (of uw medewerkers) de benodigde kennis en vaardigheden in huis heeft? Dan kunt u deelnemen aan de cursus F-gassen. Met de cursus F-gassen van Kenteq beschikt u snel over de juiste technische vakbekwaamheid.

Waarom een F-gassen diploma?

Het ministerie van VROM heeft bepaald dat alleen erkende STEK bedrijven handelingen mogen verrichten aan koelinstallaties. STEK is als onafhankelijke instantie aangewezen om bedrijven te erkennen en monteurs te controleren op hun vakbekwaamheid.
STEK controleert regelmatig installaties die onderhouden worden door erkende bedrijven. Het is daarom verstandig om uw kennis en vaardigheden op peil te houden, en te beschikken over het F-gassen diploma.

F-gassen categorie 1 en 2

Kenteq organiseert samen met het praktijkcentrum in Ede twee cursussen voor F –gassen:

  • Categorie 1 is voor (stationaire- of mobiele) koelinstallaties met een koudemiddeleninhoud ≥ 3kg aan gereguleerde stoffen en gefluoreerde broeikasgassen. Of ≥ 6kg in geval van een hermetisch systeem. Startdata: 29 augustus, 3 september 2012. Aantal bijeenkomsten: 10 dagen. Cursusprijs: € 2.600, - excl.;
  • Categorie 2 is voor (stationaire- of mobiele) koelinstallaties met een koudemiddeleninhoud ≤ 3kg aan gereguleerde stoffen en gefluoreerde broeikasgassen. Of ≤ 6kg in geval van een hermetisch systeem. Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Startdata: 28 augustus 2012. Aantal bijeenkomsten: 6 dagen. Cursusprijs: € 1.540, - excl.
Aanmelden en informatie

Meldt u aan op www.kenteq.nl of neem contact op met ons Serviceteam via (088) 444 99 00 of stuur een e-mail naar serviceteam@kenteq.nl.
Het Serviceteam is elke werkdag van 08.00 tot 17.30 uur bereikbaar voor vragen en informatie over technisch vakmanschap.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie