Climasmart is hét ventilatiesysteem voor renovatie en nieuwbouw

Heycop Systemen B.V. introduceert draadloos ventilatiesysteem.

Climasmart, het draadloze ventilatiesysteem van Heycop Systemen B.V., biedt een EPC-reductie tot 0,26 terwijl alle voordelen van natuurlijke ventilatie, zoals betrouwbaarheid en goede luchtkwaliteit, behouden blijven.

Draadloos en comfortabel

Met dit systeem komt ventilatiebedrijf Heycop Systemen BV tegemoet aan de vraag van de markt naar ventilatieoplossingen die qua comfort en energiebesparing het maximale bieden, en tegelijkertijd eenvoudig te monteren zijn.
Climasmart is uitgevoerd met draadloze ventilatieroosters, te monteren in alle kozijnen. Het grote voordeel is dat geen kabels doorgevoerd worden. Kostenposten als het meerwerk voor de elektrotechnicus en het coördineren van de bedrading tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase vervallen daardoor.
Kortom, ideaal voor renovatieprojecten en zeker ook voor nieuwbouw van woningen.

Modulair

Climasmart is modulair opgebouwd. De EPC-reductie van 0,26 bij nieuwbouw wordt gerealiseerd met de module met CO2 gestuurde regeling. Met de tijd gestuurde variant is een EPC-reductie tot 0,21 mogelijk is: dé oplossing om, in een project met verschillende woningen, ieder woningtype zonder onnodige kosten op de vereiste EPC te krijgen.
Het bijzondere van dit systeem is, dat de ventilatieroosters voorzien zijn van een zonnecel, die de energie levert voor de draadloze communicatie en de besturing van het rooster.

Betaalbaar

Climasmart is een zeer betaalbaar systeem om, met volledig behoud van gebruikersgemak en binnenluchtkwaliteit, aan de EPC-eisen te voldoen. Er zijn verder geen meerkosten omdat de roosters draadloos zijn.
Hiermee is Climasmart het systeem met een bijzonder gunstige verhouding tussen kostprijs en EPC-reductie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie