Snel en duurzaam afbouwen met Spanell Greenline systeemwand

BIA Systeemwanden en FERMACELL presenteren samen afbouwsysteem.

Het zeer snel en duurzaam droog afbouwsysteem bestaat uit de Spanell systeemwand met een toplaag van FERMACELL Greenline.

Spanell Greenline systeemwanden zijn snel en eenvoudig te plaatsen en dragen bij aan een gezond binnenklimaat. Alle materialen zijn volledig recycleerbaar. De kant-en-klare panelen onderscheiden zich verder door hun stijfheid, stabiliteit en uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.

Sterke kartonnen sandwichplaat

De Spanell systeemwand is opgebouwd uit dubbel gegolfd karton, gemoduleerd in verticale driehoekige kanaalvormen. Deze zijn aan weerskanten verlijmd. Zo ontstaat een zeer sterke sandwichplaat.

Gezonde leefomgeving

De toplaag van FERMACELL Greenline zorgt voor extra stabiliteit, stootvastheid en brandwerendheid. De Greenline gipsvezelplaat is bovendien in staat om schadelijke stoffen uit de omgevingslucht te binden.
Daarmee levert Greenline een actieve bijdrage aan een gezonde leefomgeving. Perfect voor ruimtes waar mensen voor langere tijd verblijven, zoals woningen, klaslokalen, ziekenhuiskamers en kantoren. FERMACELL Greenline is ook actief onder dampopen afwerklaag.

Flexibel bouwen

De systeemwanden zijn voorzien van een messing-in-groef-systeem, wat montage eenvoudig maakt. Hechting tussen de panelen vindt plaats door verlijming, of, voor niet-permanente montage, met de S-clip. Die maakt de systeemwanden herbruikbaar voor nieuwe toepassingen.

Grote keuzevrijheid

In korte tijd kunnen lege ruimten worden omgebouwd tot complete kantoor- en wooneenheden. Voor eenheden waar eisen gesteld worden aan geluid- en brandwerendheid, zijn er binnen het assortiment van Spanell speciale panelen beschikbaar. Voor speciale projecten is er een ruime keuze van mogelijkheden, zowel in vormgeving als afwerking.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie