Ventilatierooster past moeiteloos in driedubbele beglazing

DucoKlep 15 ‘ZR’ is polyvalenter dan ooit met uitgebreide glasgoten.

De DucoKlep 15 ‘ZR’ van Duco Ventilation & Sun Control toont zich polyvalenter (voor meerdere doeleinden bruikbaar) dan ooit dankzij de uitgebreidere glasgoten van 42 tot 54 mm.

Dit performant zelfregelend ventilatierooster kan nu bij elke glasdikte (tot 48 mm) toegepast worden.

Driedubbele beglazing

De regelgeving op het gebied van isoleren wordt steeds strenger. Daarom wordt er in ramen steeds vaker een dikker glaspakket toegepast. Duco speelt in op deze tendens en breidde de glasgoten van de DucoKlep 15 ‘ZR’ verder uit.
Vroeger was dit rooster toepasbaar bij glasdiktes tot 32 mm, maar dankzij deze innovatie is dat 48 mm geworden, waardoor het nu zelfs probleemloos op driedubbele beglazing past.

Onopvallend

Dankzij het vlakke binnenrooster kan de DucoKlep 15 ‘ZR’ toegepast worden in het vaste deel van een schuifpui. De minimale uitsprong van de buitenkap zorgt er voor dat het rooster perfect combineerbaar is met de meeste rolluiksystemen. Bovendien heeft het rooster een aanzienlijke ventilatiecapaciteit (15,2 dm3/s).
Met een minimale glasaftrek van 80 mm integreert dit rooster zich onopvallend op elk raam. De bediening met hendel, koord of stang is traploos regelbaar.

Energiewinst tot 0,24

De zelfregelende klep zorgt voor een constant debiet en een EPC-winst tot 0,07. Als onderdeel van het Duco Comfort System is een energiewinst tot 0,24 op de EPC mogelijk.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie