Legrand helpt klanten kiezen met online tool KOKULATOR

Nieuwe calculatietool is gratis te gebruiken

KOKULATOR is de naam van de nieuwe online calculatietool van Legrand Nederland. Het programma helpt klanten een zorgvuldige afweging te maken tussen het gebruik van railkokersystemen of de toepassing van kabel met een kabeldraagsysteem.

Op basis van factoren zoals materiaalprijs, montagekosten, gewenst vermogen, aantal verdelerpunten, energieverlies, cosinus phi en gelijktijdigheid geeft de KOKULATOR inzicht in installatiekosten, gebruikskosten, CO2-uitstoot en terugverdientijd.
Zo draagt de uitkomst bij aan het maken van een weloverwogen keuze voor één van beide systemen.

Gratis te gebruiken

De calculatietool KOKULATOR vergelijkt in eerste instantie de basisinvestering in materiaal en montage. Daarnaast krijgt de gebruiker inzicht in het energieverlies tijdens het gebruik en de CO2-uitstoot met de eventuele compensatiekosten.
De terugverdientijd van de beide systemen maakt het keuzeplaatje compleet. Legrand Nederland heeft de KOKULATOR ontwikkeld in samenspraak met haar klanten. Deze nieuwe calculatietool is gratis te gebruiken via www.legrandservices.nl/calculaties.

 

Eerlijk vergelijk
 
Marketing manager Frans Spijkers: “Dat railkokersystemen een hoge mate van flexibiliteit geven in een laagspanningsinstallatie is bekend. Maar dat railkoker tevens een aantal unieke duurzame eigenschappen heeft, wordt naar ons idee nog onvoldoende meegenomen in de afweging tussen beide systemen.
Als multi-specialist willen wij onze klanten bovenal een betrouwbaar advies geven. Om een zo eerlijk mogelijk vergelijk te kunnen maken, zijn wij bij de KOKULATOR uitgegaan van de in de markt gebruikelijke tarieven. Zo kan de klant zijn eigen kortingen invoeren en houden wij in het resultaatscherm rekening met kwalitatieve eigenschappen, zoals flexibiliteit, EMC-eigenschappen en de brandlast factor.
Wij laten de keuze volledig aan de klant of hij gaat voor kabeldraagsystemen in combinatie met kabel of voor railkokersystemen.”

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie