Wall-linQ is het nieuwe wandsysteem voor niet-dragende binnenwanden

Wall-linQ Tape Drywall System totaal concepten.

Wall-linQ Tape Drywall System is uw oplossing om tegemoet te komen aan hogere verwachtingen en strengere eisen in wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord werken en efficiency.

 

Nieuw wandsysteem
Wall-linQ Tape Drywall System comfort concepten bestaan uit éénlaagse gips(vezel)kartonplaat wandsysteem oplossingen. Met haar totaalconcepten biedt Wall-linQ een breed verantwoord nieuw wandsysteem met hoge performance. Voor iedere bouwstroom levert het bedrijf een passend concept.
De totaalconcepten van Wall-linQ voldoen aan alle Europese eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord werken, Arbowetgeving, duurzaam bouwen, luchtgeluidsisolatie, brandwerendheid en bieden visueel comfort.

 

Meer dan alleen wandprestaties
De concepten van Wall-linQ gaan verder dan alleen hoge wandprestaties, want Wall-linQ maakt ook de relatie tussen milieu- en Arbo-regelgeving en de functionaliteit van het gebouw.

 

Haast geruisloze montage
De speciaal ontwikkelde ‘fluistermethode’ heeft het voordeel dat onze concepten nagenoeg geruisloos worden gemonteerd. Buren, patiënten, collega’s en overige aanwezigen kunnen in naast-,boven- en onder gelegen ruimtes probleemloos doorwerken en of van de stilte en rust genieten.

 

Besparing op allerlei gebied
De concepten bieden extra efficiency besparingen, bijvoorbeeld in het productieproces, doorvoeringen, transport en afvoer van restafval van gipskartonplaten. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om arbeidsgangen achterwege te laten, zoals voorstrijk van wanden en eventueel behangwerk met toepassing van de optie Top Wit.

 

KOMO-gecertificeerd
Wall-linQ Tape Drywall System is KOMO Attest gecertificeerd (KOMO Attest IKB2444/11) heeft betrekking op niet dragende binnenwanden, zoals omschreven in het Bouwbesluit.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie