DORMA productoplossingen bieden barrièrevrije toegang

Barrièrevrij bouwen is een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor iedereen.

Toekomstgerichte gebouwen zijn voor iedereen toegankelijk en dus ook door iedereen te gebruiken zonder hulp van anderen, zonder beperkingen.

DORMA productoplossingen zorgen dat alle specificaties en wensen gericht worden omgezet in een bijzonder stijlvol design. Dankzij intelligente deursystemen kunnen gebouwen iedere bezoeker een comfortabele toegang bieden.

 

Onbelemmerd
Dankzij het complete DORMA productgamma op het gebied van onder andere deurdrangers, automatische deuraandrijvingen, (glas)beslag en vluchtwegtechniek en toegangscontrole, is bewegingsvrijheid nagenoeg overal onbelemmerd mogelijk.
Veelzijdige mogelijkheden bieden de draaideuraandrijvingen ED 100/250. Deze aandrijvingen kunnen met behulp van Upgrade Cards met tal van extra functies worden uitgebreid.

 

Praktijkgerichte oplossingen verlichten het dagelijks gebruik
Voor ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of seniorenwoningen is welzijn en barrièrevrij wonen belangrijk. Dat vraagt om de juiste technische oplossingen: deuren met een grote doorgangsbreedte bijvoorbeeld, maar ook aanrakingsvrij openen en sluiten in het gehele gebouwcomplex.
De automatische schuifdeuraandrijving ES 200 opent en sluit automatisch de toegang en sluit harmonieus aan bij de vormgeving van een gebouw.

 

Easy Open
Bij DORMA glijarmdeurdrangers met EASY OPEN technologie (Cam Action) reduceert de hartvormige nokkenas de bij opening te overwinnen weerstand direct en met een voelbaar verschil. Dit ‘Easy open’ gemak is vooral op toepassing voor kinderen, ouderen en minder validen.
Het glijarmdeurdranger systeem TS 93 met EASY OPEN technologie heeft een gering openingsmoment en zorgt dus voor eenvoudig en moeiteloos openen van een deur.

 

Service begint al bij de deur
Moderne techniek biedt hotels de mogelijkheid, iedere gast overal drempelloos toegang te bieden. Het DORMA productgamma omvat uitnodigende oplossingen die een fraai design koppelen aan geavanceerde functionaliteit. Zo ontstaat comfort waarvan iedere gast kan genieten.
De XS-cilinder biedt eenvoudige toegangscontrole via een tag of een pas. Gemakkelijk hercoderen bij kaartverlies of wisseling van gebruiker is probleemloos mogelijk.

 

Service - op locatie aan het werk
DORMA waarborgt duurzaam en betrouwbaar de veilige- en onberispelijke werking van haar deursystemen dankzij een uitgebreid onderhoud- en reparatieservice.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie