Rookmelders van Ajax zijn draadloos doorkoppelbaar

Ajax levert de draadloze doorkoppelbare rookmelder (RF-SFTP).

Ajax Chubb Varel levert een 230 Volt rookmeldervoet die het mogelijk maakt rookmelders draadloos met elkaar te laten communiceren. Door de draadloze communicatie is het niet langer noodzakelijk interconnectiekabels tussen rookmelders aan te leggen.

Zo wordt de installatietijd flink verkort en kunnen bestaande installaties eenvoudig worden uitgebreid.

Communicatie

De RF-SFTP rookmeldervoet kan tot een 15-tal Kidde of Firex hitte-/rookmelders met elkaar laten communiceren. Hierdoor zal bij een alarm de signaalgever van alle gekoppelde rookmelders geactiveerd worden en het alarmsignaal duidelijk hoorbaar zijn.
De rookmeldervoet is voorzien van een lithium batterij met maximaal drie maanden back-up capaciteit en is zeer eenvoudig in te stellen.

Eenvoudig programmeren

Een dubbele antenne met een automatische signaalsterkte selectie zorgt ervoor dat er altijd een goede communicatie tussen de melders aanwezig is. Bovendien worden de verbindingen continu bewaakt.
De RF-SFTP meldervoet is zeer eenvoudig te programmeren door het indrukken van toetsen op de draadloze meldervoet. De meldervoet laat de status zien door middel van ingebouwde leds.

Meer informatie

Neem contact op met Ajax Chubb Varel, Central Product Sales, F: (020) 590 99 01.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie