DORMA design schuifdeuren verhogen comfortbeleving

DORMA AGILE en CS 80 MAGNEO: schuifdeuren voor binnenruimten.

Schuifdeuren van DORMA zijn meer dan een ruimtebesparende oplossing voor krap bemeten ruimten. Zij verhogen de comfortbeleving en plaatsen tijdloze designaccenten.

Keuzemogelijkheden zijn bijvoorbeeld het AGILE beslag voor handbediende schuifdeuren en de automatische schuifdeuraandrijving CS 80 MAGNEO. Het DORMA schuifdeurengamma biedt individuele oplossingen in premium kwaliteit om tegemoet te komen aan de eisen van ieder ruimtelijk concept, zowel in professionele omgevingen als in de woning.

Vergrendelfunctie en rvs-design

De automatische schuifdeuraandrijving CS 80 MAGNEO is nu, naast in aluminium oppervlak, ook in rvs-look leverbaar. De strakke zakelijke vormgeving past zeer fraai bij de rvs-uitvoering van het manuele schuifdeurbeslag AGILE en benadrukt een verfijnd en modern interieur.
Een nieuwe vergrendelingsfunctie beveiligt ruimten tegen toegang door onbevoegden.

Slanke, sierlijke profielen voor professionele omgevingen

De DORMA schuifdeuroplossingen AGILE en CS 80 MAGNEO versterken de uitstraling van representatieve, ruimtelijke concepten in bijv. medische praktijken, kantoorruimtes, showrooms, hotels en restaurants.
Met hun fraaie, harmonieuze design laten beide systemen op overtuigende wijze zien, hoe fraai technisch vernuft en vormgeving met elkaar in evenwicht gebracht kunnen worden.
Een bewegingsmelder verhoogt het gebruikscomfort van de automatische schuifdeuraandrijving CS 80 MAGNEO en maakt een aanraakvrij passeren van de deur mogelijk. Dit is bijzonder handig tussen keuken en restaurant of in sanitaire ruimten.

Woonruimten worden belevingsruimten

DORMA schuifdeuren zijn het bewijs dat wooncomfort en functionaliteit elkaar niet uitsluiten. Tussen slaapkamer en badkamer of woon- en eetkamer scheppen AGILE en CS 80 MAGNEO een vloeiende overgang. Voor meer gemak en bewegingsruimte in je eigen huis!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie