The coating evolution biedt voor elke vraag een oplossing in glas

AGC biedt voor ieder gebouw een geschikte beglazingstoepassing.

Afhankelijk van het gebruik van een gebouw wilt u meer of minder licht binnen, wilt u overdadige zonnewarmte weren of warmte binnenhouden. Voor iedere toepassing is een geschikte beglazing.

De laatste ontwikkelingen binnen het AGC gamma zijn: Thermobel EnergyN en Stopray Vision 60.

Thermobel EnergyN

Thermobel EnergyN is een isolerende beglazing voor versterkte warmte-isolatie en zonregulering. Dankzij deze eigenschappen is Thermobel EnergyN uitermate geschikt voor de woningsector. Immers deze dubbele beglazing met ingebouwde klimaatregeling houdt uw ruimten koeler in de zomer en warmer in de winter.

Zonwerend

Met een zeer lage U-waarde van 1.0 W/m2.K beperkt Thermobel EnergyN het warmteverlies naar buiten aanzienlijk. De uitzonderlijk lage en verbeterde zontoetredingsfactor (ZTA) van 41% zorgt in de zomer voor lagere temperaturen binnen. Zo zorgt de zonwerende eigenschap ervoor dat de temperatuur in de woonkamer 7ºC lager is dan in een woonkamer met gewoon dubbel glas.

Stopray Vision 60

Stopray Vision 60 is een beglazing, voorzien van een dubbele zilvercoating. Deze beglazing biedt schitterende zonregulerende en thermische prestaties. Het is bijzonder geschikt voor niet-residentiële gebouwen met airconditioning om een aangename temperatuur te handhaven en energiekosten te beperken.
Stopray Vision 60 combineert hoge lichtprestaties (LT van 61%) en energieprestaties (ZTA van 35%) met een lage U-waarde (1.0 W/m2.K). Deze beglazing kan desgewenst vervaardigd worden op Clearvision, extra helder glas. Stopray Vision 60 is er ook in een hardbare variant.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie