Digitale bestekservice maakt bestekken samenstellen eenvoudig

ASSA ABLOY introduceert nieuwe digitale bestekservice voor al uw deuroplossingen.

ASSA ABLOY Nederland introduceert een digitale bestekservice om snel en eenvoudig bestekken samen te stellen voor (elektro)mechanisch hang- en sluitwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Via een eenvoudige keuzestructuur worden de juiste deurfuncties geselecteerd en complete bestekken gegenereerd in een STABU-uitwisselformaat of recapitulatie.
De bestekservice van ASSA ABLOY is bestemd voor architecten, bestekschrijvers, adviseurs, eindgebruikers, aannemers, installateurs en andere marktpartijen.

Geteste concepten

De samenhang van de producten per deurfunctie zijn getest en voldoen aan alle gestelde normen zoals NEN-EN, SKG, brandwerendheid et cetera. Door de perfect op elkaar afgestemde producten worden bouw- en faalkosten verminderd.

Alle informatie in één systeem

De producten en concepten zijn volledig gedocumenteerd met omschrijvingen op product-, deurfunctie- en projectniveau. Van elk product zijn er productbladen, handleidingen,
CAD-tekeningen en foto’s beschikbaar.
Alle producten zijn tevens opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek. De bestekservice biedt tevens de mogelijkheid om een project aan te maken en een offerte aan te vragen.

Voordelen
  • bestek samenstellen op basis van deurfunctie;
  • snel en efficiënt;
  • alle informatie beschikbaar in één systeem;
  • u werkt er aan als het u uitkomt;
  • afgestemde concepten verminderen bouw- en faalkosten;
  • met één klik een offerte aanvragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie