Energie besparen met nieuwe automatische deuren van Besam

Het ‘Automatically Green’ concept van Besam stimuleert milieubewust investeren en maakt energie besparen inzichtelijk.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft haar reeks Besam automatische schuifdeuren en tourniquetdeuren vernieuwd met energiebesparende eigenschappen.

Het Besam Sales en Service personeel is uitgerust met nieuwe documentatie en calculatietools om hiermee klanten te adviseren bij zowel hun wensen als het investeren in de juiste automatische entree, die voldoet aan milieuverantwoorde doelstellingen.

Milieubewust investeren

ASSA ABLOY Entrance Systems ziet tegenwoordig steeds meer vraag naar groene oplossingen bij hun klanten. Door de keuze in productspecificaties verder uit te breiden van een zogenaamd TightSeal pakket tot ISO glas en –profielen zorgen we ervoor dat onze klanten milieubewuster ondernemen als het gaat om investeringen in entrees.

Energiebesparing optimaliseren

Het ‘Automatically Green’ concept met duidelijke illustraties en handige calculatietools toont de ‘groene’ voordelen van Besam’s producten en de beschikbare uitbreidingen: van automatische draaideuren en schuifdeursystemen tot tourniquetdeuren. In iedere productlijn zijn er volop mogelijkheden om energiebesparing verder te optimaliseren.

Voorbeelden van ‘groene’ entreeoplossingen:
  • TightSeal borstels zorgen dat de deurvleugels nog nauwer aansluiten in de gesloten positie;
  • ISO glas beperkt energieverlies;
  • ADS Frame serie is verkrijgbaar met Thermo profielen;
  • een sluisfunctie creëren waardoor extra bescherming wordt geboden in deursituaties met extreme windbelasting of – temperatuurverschillen tussen binnen en buiten;
  • intelligente luchtgordijnen die de intensiteit van de luchtstroom, in combinatie met de automatische schuifdeuren, aanpassen aan winddruk en buitentemperatuur;
  • verschillende typen sensoren passend bij een verschillende intensiteit van personen- en goederenverkeer.
Ultieme groene entree

Besam tourniquetdeuren biedt de ultieme groene entreeoplossing: een complete afscheiding tussen de binnen- en de buitenomgeving. Het toevoegen van luchtgordijnen en op maat verstelbare sensoren plus regelmatig preventief onderhoud middels het Besam Pro-Active Care plan, dragen bij aan een energie-efficiëntere entree en een langere levensduur van uw deuren.

 
Bekijk de webpagina duurzaamheid

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie