Direct van start met de vloerproducten van EchoStreek Systeemvloeren

Verbouwen, renoveren of uitbreiden? Begin meteen!

EchoStreek levert uit voorraad diverse breedtes breedplaatvloeren, PS-combinatievloeren en kanaalplaatvloeren 60 cm breed.

Ideaal voor verbouwing, renovatie of uitbreiding van bestaande woningen.

Breed toepasbaar

EchoStreek Passe-Partout is de naam van het assortiment breedplaatvloeren waarmee bijzondere vormen en formaten kinderlijk eenvoudig samen te stellen zijn. Vooral voor verbouwingen en renovaties een uitkomst, waar de standaard breedplaatvloer niet in te passen is.
Na het aanbrengen van een constructieve opstortlaag op de geprefabriceerde betonnen bekistingsplaat wordt een monoliete draagvloer gerealiseerd die in één of twee richtingen dragend kan zijn. De platen zijn standaard 14, 29 of 60 cm breed.

De ideale combinatie

De EchoStreek PS-combinatievloer leent zich uitstekend voor het vervangen en gelijktijdig isoleren van begane grond vloeren en voor het eenvoudig aanbrengen van geïsoleerde begane grondvloeren in uitbouwen.
Een Rc-waarde tot en met 6 m2.K/W is mogelijk: warme voeten op een vloer die staat als een huis.

Optoppen? Kanaalplaatvloer!

Uw woning of kantoorpand voorzien van een extra verdieping kan bijvoorbeeld met de EchoStreek kanaalplaatvloer – alle types in 60 cm breed zijn op voorraad of kunnen als een speer gemaakt worden.
De kanaalplaatvloer kan in het werk nog voorzien worden van een afwerklaag en is gelijk volledig dragend. Minder vocht en een snellere bouw zijn het resultaat.

Gelijk aan de slag met EchoStreek

EchoStreek heeft korte levertijden op alle standaard producten. De levertijd over het algemeen voor voorraadproducten beperkt tot 5 werkdagen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie