Slimbouwen Keurmerken voor Comfortplafond en Cable Stud

Keurmerken uitgereikt tijdens Building Holland in Amsterdam RAI.

Het keurmerk is een bewijs dat voldaan is aan de uitgangspunten van Slimbouwen. Een commissie van deskundigen bepaalt of een product, concept, project of dienst scoort op flexibiliteit, reductie, efficiëntie en duurzaamheid.

Deze vier uitgangspunten zijn eigenschappen die bijdragen aan een toekomstbestendige bouw, met hoge kwaliteit en waarde voor de eindgebruiker. Alleen die producten die de kracht hebben om bij te dragen aan het resetten van de bouw, en zo afscheid te nemen van oude tradities, krijgen het keurmerk toegekend.

Slimme projecten

Door de introductie van haar keurmerk stimuleert Slimbouwen innovatie van onderaf in de bouwketen. Ze creëert hiermee een impuls voor de industrie. In de toekomst bouwen we niet langer, maar assembleren en installeren we slimme projecten op basis van Slimbouwen producten en concepten.

Cable Stud

Cable Stud van Gyproc Nederland heeft een blijvend toegankelijke ruimte onder in de wand, waardoor elektra in de wand altijd bereikbaar blijft. Zo kunnen er achteraf eenvoudig nieuwe aansluitpunten gemaakt worden zonder frees- of breekwerk. De wand hoeft dus niet opnieuw afgewerkt te worden.
Het product is flexibel te plaatsen en aan te passen gedurende de levensduur van het gebouw, vermindert het aantal bouwmaterialen en is zeer efficiënt aangezien de leidingen slechts in één arbeidsgang worden geplaatst.

 
Gyproc Cable Stud wandsysteem werkt kabels weg 

Comfortplafond

Comfortplafond van MAT Afbouw is onzichtbare verwarming en koeling voor woningen, kantoren en zorginstellingen. Doordat alle klimaattechniek in het plafond verwerkt is, ontstaat één esthetisch geheel.
In de gipskartonplaten, waaruit het Comfortplafond wordt opgebouwd, is een kunststof leiding opgenomen, die zorgt voor koude- of warmteafdracht. Ruimtes krijgen zo naast een nette uitstraling, een aangename en goed verdeelde stralingswarmte en -koeling.

 
Comfortplafond neemt rol over van radiator en koeling 

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie