Deceuninck introduceert unieke Linktrusion technologie

Nieuwe kozijnenserie zendow#neo overstijgt ruimschoots recent doorgevoerde EPC prestatie-eisen.

In het nieuwe bouwbesluit wordt de warmtedoorgangcoëfficiënt van ramen, deuren en kozijnen op ten hoogste 2,2 W/m²K gesteld.

Met de introductie van zendow#neo - de gloednieuwe Deceuninck serie ramen en deuren voorzien van de unieke Linktrusion technologie - voldoet Deceuninck ruimschoots aan deze recent goedgekeurde eisen.

Linktrusion

De revolutionaire Linktrusion-technologie van Deceuninck optimaliseert de energie-efficiëntie van kozijnen, ramen en deuren. Volgens Bernard Vanderper, directeur Noord-West Europa, werden tot voor kort pvc-kozijnen en ramen van Deceuninck standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Het nadeel van staal is echter dat je een groot deel van de isolatiewaarde verliest.
Daarom ontwikkelde Deceuninck de unieke revolutionaire Linktrusion technologie. Via een uniek productieproces, waarbij nieuwe en traditionele materialen gecombineerd worden met innovatieve elementen en beproefde technieken, zorgt Linktrusion voor superieure isolatie. De eindgebruiker geniet nu van een hoger comfort en een lager energieverbruik.

zendow#neo

De nieuwe technologie is als eerste toegepast in de Deceuninck zendow#neo-serie. Bij zendow#neo standaardserie wordt niet langer gebruik gemaakt van de gebruikelijke gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen, maar worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking.
De kern bestaat zowel uit schuim dat gerecycled pvc bevat als staaldraad. Bij de zendow#neo premium-serie wordt enerzijds gebruik gemaakt van een thermische versterking in het kaderprofiel en anderzijds van continue glasvezels in het 6-kamer-vleugelprofiel (82 mm).
Sterk geoptimaliseerde thermische prestaties zijn het directe resultaat. Beide zendow#neo-oplossingen, standaard en premium, zijn vanzelfsprekend 100% recyclebaar.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie