Uniflex glaswanden delen ruimte flexibel in

Vetro Roomdividers en mobiele glaswanden creëren afzonderlijke maar flexibele ruimten in uw kantoor.

Met de Uniflex glaswandsysteem kunt u eenvoudig moderne, flexibele, hoogwaardige en ruimtelijke werk- en vergaderomgevingen creëren binnen elk gebouw.

Hoewel het functionele aspect bij de glazen scheidingswand uiteraard niet ontbreekt, is de toepassing anders dan die bij een paneelwand. Door het transparante glas blijft het interieur altijd zichtbaar en komt dus optimaal tot zijn recht.

Tijdloos materiaal

Glaswanden worden vaak toegepast in bedrijven of instellingen waar de scheiding ook een optisch effect mag hebben, zoals in restaurants, bankgebouwen, tentoonstellingsruimtes, showrooms, hotels, foyers, winkelcentra, entreehallen, wachtruimtes, enz. Ook om de rokers- van de niet-rokersruimte te kunnen scheiden zijn de glaswanden uitermate geschikt.
Glas is al eeuwenoud en toch zien we steeds weer dat dit unieke en tijdloze materiaal gebruikt wordt in de nieuwste trends. Zo is het mogelijk gekleurd glas, structuurglas of glas beplakt met folie toe te passen (bijvoorbeeld met bedrijfslogo).

Uniflex Vetro Roomdividers

Met dit glaswandsysteem kunt u eenvoudig moderne, flexibele, hoogwaardige en ruimtelijke werk- en vergaderomgevingen creëren binnen elk gebouw. Het systeem is conform de standaardafmetingen voor kantoorinrichting.
U begint met een basiselement met een L-T-X-indeling, waarna u het systeem en rechte elementen uitbouwt tot de gewenste kantoorruimte. Bij het Vetro-systeem wordt natuurlijk zonlicht toegelaten en geluid gedempt. Met dit systeem kunt u afzonderlijke ruimten creëren die tegelijkertijd toch onderdeel vormen van de directe omgeving. Door de hoogwaardige details, oplossing voor deuren en ondoorzichtige patronen in de glaselementen geeft u de kantoorruimte cachet en elegantie.

Uniflex mobiele glaswanden

Uniflex mobiele glaswanden bieden elegante en functionele ruimtescheidingen, waarbij natuurlijke lichtinval behouden blijft. Al naar gelang functie en toepassing is de wand in enkel of dubbel glas uit te voeren. Er kan gekozen worden voor een geluidwerende versie die indien gewenst kan worden voorzien van jaloezieën.

 
Bekijk de mogelijkheden op www.uniflex.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie