Scherm uw data veilig af in een Troax veiligheidskooi

Datacentermanagers opgelet! Is uw firewall afdoende bescherming voor uw data?

Troax, professional in datacenterbeveiliging, voorziet uw serverruimte, valse vloeren en plafonds van extra bescherming tegen ongewenste bezoekers.

Data is ontzettend veel waard, zeker in de wereld van vandaag. Daarom is het raadzaam server- en computerruimtes van extra perimeterbeveiliging te voorzien.

Troax’ modulaire paneelsystemen met of zonder gaasplafonds kunnen tot iedere hoogte worden aangepast. De gaaspanelen maken een goede luchtcirculatie mogelijk en kunnen worden geplaatst rond bestaande installaties en obstakels. Het aanbod van Troax omvat volledige installaties met gaaspanelen of volle plaatpanelen. Die laatste groep wordt vooral gebruikt om bepaalde zones aan het zicht te onttrekken. Er zijn diverse oplossingen waarmee een geschikte vloeromgeving kan worden gecreëerd voor computers en servers, evenals oplossingen om het gebied boven een verlaagd plafond te beschermen.

Voor sommige toepassingen zijn zeer strenge veiligheidsregels van toepassing. Zo kan de klant opteren voor kleinere mazen 25 x 25 mm (of 12,7 x 12,7 mm op aanvraag), veiligheidsmoeren tussen de verschillende onderdelen of anti-inbraakprofielen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en Troax kan voor bijna elke situatie of veiligheidswens de geschikte oplossing bieden.

Troax levert veiligheidspanelen die ingezet kunnen worden om een bepaalde ruimte rond of in uw gebouw af te schermen. De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraak en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een transparante omgeving met een hoog veiligheidsgevoel.

De deuren kunnen aan de binnenzijde voorzien worden van een paniekontgrendeling die in verschillende vormen verkrijgbaar is. Het is tevens mogelijk de opstelling verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren.

Bovendien kunt u kiezen uit 3 beveiligingsniveaus; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden. Het Cetus UX550 systeem heeft tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt u de meest veilige optie.

De materialen voor buitengebruik worden thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en bieden zo garantie op een lange levensduur. De gaaswanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming.

Meer informatie vind je op www.troax.nl.

Contact: (0252) 37 01 54 of info@troax.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie