Start de inrichting van uw project met Oostwoud

Oostwoud levert garderobe- en interieurproducten voor de inrichting van uw project.

Dat Oostwoud een gevarieerd programma postkasten en belpanelen kan leveren is u wellicht bekend, maar daarnaast biedt de fabrikant veel meer.

Oostwoud levert ook garderobe- en interieurproducten voor de inrichting van uw project.

Totaaloplossing

In veel organisaties worden steeds meer eisen gesteld aan het opbergen van kleding, eigendommen en goederen. De behoefte aan veiligheid, overzicht en privacy zorgt ervoor dat de vraag naar professionele kastsystemen en inrichtingselementen groeiende is.
Met o.a. de merknaam Novogard biedt Oostwoud een totaaloplossing voor de inrichting van garderobes en het interieur binnen onder andere zorginstellingen, industrieën, scholen en overheids- en dienstverlenende bedrijven.
Oostwoud kan u daarbij van dienst zijn met o.a. vakkenkasten, garderobekasten, uitgifte- en verzamelkasten en garderoberekken of zitbanken.
Naast standaard gepoedercoat staal (diverse RAL-kleuren) kunnen de deuren worden uitgevoerd in rvs, trespa of glas. Echter voor de sterke jongens is een vandalismebestendige of inbraakwerende deur een optie.

Voor elk budget

Het concept is gebaseerd op een modulaire aanpak met een breed scala aan mogelijkheden en uitgebreide accessoirekeuze. Met functionele en decoratieve elementen, die de producten kenmerken en de inrichting een eigen karakter geven. Hierdoor biedt Oostwoud de mogelijkheid om functionaliteit en afwerking te vertalen naar de gewenste oplossing voor uw project. 
Een inrichtingsvoorstel is voor elk budget te realiseren.

Meer informatie

Voor overige informatie of productbeschrijvingen bezoekt u onze website. Want naast het bovengenoemde kastenprogramma heeft Oostwoud ook een uitgebreid assortiment medisch meubilair.

« Nieuws overzicht