Flitslicht van Famostar trekt extra aandacht

Flash AlertTM Technology is dé nieuwe manier van ontruiming in nood.

Famostar Flash AlertTM Technology zorgt ervoor dat een pictogram periodiek feller oplicht in nood. Door deze flitsfunctie zal het pictogram extra aandacht trekken bij spanningsuitval.

Hierdoor zijn mensen sneller geneigd de vluchtroute naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te herkennen en te volgen. De luminantie blijft altijd minimaal 2 cd/m², conform NEN-EN 1838.

Extra aandacht

Bij de ontwikkeling van deze technologie heeft Famostar zich gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat heeft aangetoond dat een flitslicht extra aandacht trekt. De attentiewaarde van een licht dat met een zekere regelmaat in verschillende sterktes brandt, ligt namelijk een stuk hoger dan een continu brandend licht.
Door de verandering in lichtsterkte krijgt het brein namelijk een extra impuls. Dit heeft ervoor gezorgd dat een flitsend licht op verschillende manieren wordt ingezet om aandacht te trekken. Denk bijvoorbeeld aan het geven van grootlicht in uw auto om andere bestuurders te waarschuwen. En nu is het dus mogelijk om mensen een extra signaal te geven bij het vluchten in een noodsituatie.

Go!

Flash Alert™ is voor het eerst toegepast in het nieuwe Famostar LED-armatuur voor vluchtwegaanduiding en -verlichting: Go! Deze maakt onderdeel uit van Famostar’s projectoplossing in led.

Dé ideale projectoplossing in LED

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs.
Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in LED. Vluchtwegverlichting en -aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Informatie aanvragen

Vraag de speciale folder aan via marketing@famostar.nl en lees meer over deze onderwerpen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie