Volgens Faay wint kwaliteit altijd

Faay levert gebruiksvriendelijke en duurzame producten voor de renovatiemarkt.

Renovatie is momenteel populairder dan sloop en nieuwbouw, ook vanwege de recessie. Een aspect dat van belang blijft, is duurzaamheid. Met daarbij veel aandacht voor het gebruik van duurzame materialen.

De wanden van Faay Vianen B.V. worden al ruim vier decennia geproduceerd op basis van vlasscheven en gipskarton. Wanden met uitzonderlijke bouwfysische eigenschappen: stootvast, brand- en geluidswerend, thermisch isolerend, schroefvast én zeer snel te monteren.

W’all-in-One

Het motto van Faay is: kwaliteit wint altijd. Om echte kwaliteit te bieden, moet je weten wat je klanten nodig hebben. Daarnaast is hét kenmerk van Faay-producten dat ze zeer prettig in het gebruik zijn. Daar ligt ook altijd de kiem voor haar innovaties: praktijkproblemen waarvoor Faay graag een oplossing biedt. Een recent voorbeeld is de W’all-in-One, een thermisch isolerende voorzetwand voor zelfs de lastigste omstandigheden.

Ontzorgen

Een ander voorbeeld is Faay Prefab Products B.V., dat units op maat produceert voor bijvoorbeeld renovatiebadkamers, renovatietoiletten of renovatiekeukens. De units worden kant-en-klaar geplaatst. Alleen even aansluiten en ze zijn gebruiksklaar. Met deze innoverende totaalconcepten ontzorgt Faay haar klanten.

Separatiewand

Daarnaast is er uiteraard ook nog de demontabele en snel te monteren Faay Separatiewand VP54 en VP70. Dit spijker-, schroefvast en handzaam element biedt vele mogelijkheden in renovatie en nieuwbouw van woningen en andere burgerlijke en utiliteitswerken. De kern van geperste vlasscheven geeft een Faay-wand enorme stabiliteit en constructieve sterkte, hoge stootvastheid en bijzonder hoge schroefvastheid.
Faay Vianen B.V. is aanwezig op Building Holland. In hal 11, standnummer 604 laten wij u mooie toepassingen zien, bruikbaar in renovatie en nieuwbouw. Graag tot ziens!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie